Lars Drost zat als kleuter op de werkbank van zijn vader in Frankrijk. Zijn vader werkte als chef in een restaurant. ‘Geen sterrenzaak. Maar wel een goed restaurant. Er werd klassiek gekookt met goede spullen. Vers. Degelijk. Ambachtelijk. Mijn vader beheerste het vak echt. Ik denk dat daar, al zittend en kijkend op de werkbank, mijn liefde voor koken is aangewakkerd. Toen ik een richting moest kiezen op school, was het voor mij vanzelfsprekend. Ik werd ook kok. Lars ging naar het ROC in Hilversum, volgde de basisopleiding tot kok, werd daarna zelfstandig werkend kok en stoomde door naar de Sterklas. ‘Mijn allerbeste maatje van de Sterklas werkte onder Onno Kokmeijer bij Ciel bleu hotel Okura . Hij ging echter naar Oud Sluis om voor Sergio Herman te werken. Toen heb ik gesolliciteerd bij Ciel Bleu. ‘Daar heb ik bijna 8 jaar gewerkt en vele successen mogen meemaken, met als hoogtepunt de Bocuse d’or, de olympische spelen van het koken ‘.
Na 8 jaar bij Ciel bleu te hebben gewerkt heeft Lars ervaring opgedaan als chef bij Hotel de l‘Europe in Amsterdam.
2012 Amuse wedstrijd 1e prijs
2013 Gault millau grand prix 2e prijs
2014 Talent van de toekomst 2e prijs
2014 Amuse wedstrijd 1e prijs
2015 Tabasco challange Hottest chef 1e prijs
2015 Nederlands kampioen Leerling leermeester 1e prijs
2015 Nederlands kampioen Koks onder de 25 3e prijs
2016 Nederlands kampioen Koks onder de 25 1e prijs
2017 Lid van Nationaal Culinaire team Nederland
2017 Finalist Nederlandse finale Bocuse D’or
2018 Kandidaat Europese finale Bocuse D’or